The Essential Family

Mijn verhaal

THIS IS ME

Sceptisch over oliën, doe mij maar chemische troep (oeps)

Al jaren ben ik bezig met minimaliseren, gezonder leven en vooral veel bewuster leven. Als moeder van vier kids is dat natuurlijk iets wat ook eigenlijk mijn verantwoordelijkheid is. Om hen een veilige en gezonde omgeving te bieden.

Maar aii wat kan dat ontzettend lastig zijn! Want eigenlijk zit alles wat je in de gewone winkels koopt, vol met chemicaliën en andere troep. Dus tja…. Het eten lukte al een stuk gezonder maar al het andere in huis… 

 

Toen ik erachter kwam dat ik zelf HSP ben en de kids hier ook ‘last’ van hebben, wilde ik toch meer weten over natuurlijke manieren waarop ik wat beter tegen prikkels kon. Daarbij kwam ik (weer) bij essentiële oliën uit. Hier had ik namelijk al jaren lang over gelezen op diverse Amerikaanse blogs, hoe homeschooling moeders hier helemaal laaiend enthousiast over waren.

En hoe gek is het eigenlijk, dat ik daar zo sceptisch over was. Al jaaaaaren gooide ik chemicaliën door de wc, maakte ik mijn badkamer schoon met gewoon giftige spullen en brandde ik geurkaarsjes als een malle. Maar nooit daar dieper over na gedacht.

Iedereen doet het, dus zal het wel goed zijn toch?!

 

Lang leve de HSP roller die ik toen kreeg

Na mijn zoektocht, kwam ik via Instagram terecht bij de leuke dame Mirjam, die voor mij wel een HSP roller wilde maken. De essentiële olie ‘White Angelica’ was eigenlijk het enige ‘magische’ ingrediënt, dus eerlijk gezegd verwachtte ik er niet heel erg veel van. Maar ja, ik ben ook het type, baad het niet dan schaad het niet. Dus hup, doe mij maar zo’n roller.

Sinds ik de roller in huis heb ben ik echt zó minder snel gestresst en overprikkeld. Als ik mij een beetje ‘too much’ voel, dan smeer ik gauw even de heerlijk ruikende roller achter de oren en op de polsen. En ik kan weer even a la Elsa ‘Let It Go’ als mantra houden. 

De meisjes zijn trouwens ook helemaal dol op die roller, ze pakken hem zelfs soms ‘stiekem’ om even eraan te ruiken, op te smeren en mee te experimenteren. En dat kan dus gewoon. Want die olie is 100% natuurlijk en is aangevuld met 100% natuurlijke druivenput olie.

Dankzij de roller heb ik dus besloten om niet alleen maar die ene olie te proberen, maar gewoon gelijk met het meest voordelige pakket te beginnen, de Starterkit!

 

Extra voordelig beginnen met een 100% natuurlijke levensstijl

Oliën die je kunnen ondersteunen in het dagelijks leven zijn natuurlijk top! Maar met welke olie begin je dan? En misschien vind je €20-€80 per olie flesje best wel heel prijzig (snap ik helemaal, dat had ik zelf ook). En wat nou als je eigenlijk ook een diffuser wilt, om een heerlijke aroma beleving te hebben in huis…

Gelukkig is daar een perfecte oplossing voor, namelijk de Starterkit. In deze Starterkit krijg je 12 oliën + een diffuser naar keuze (prijzen verschillen per gekozen diffuser). Daarnaast krijg van ons een hartstikke leuk welkomstpakket. Met daarin een super handige Olie Guide, om je een vliegende start te geven, een prachtige set benodigdheden waarmee je snel zelf je eigen blends en rollers maakt en meer!

Welke oliën zitten er in de Starterkit?

Alle 12 oliën in de Starterkit zijn flesjes van 5 ml. Ook zitten er 2 zakjes NingXia bij, 10 proefflesjes, een roller bal (die je op je favoriete olie kunt zetten), de door jouw gekozen diffuser en nog meer!

Je kunt hier zien welke oliën er precies in de Starterkit zitten, en daarbij zie je gelijk welke werking de diverse oliën hebben.

Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebook Community waar je al je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen én waar elke week een live wordt gehouden. Zo kun je elke week nieuwe stappen zetten terwijl je in een fijne, warme community
(echt absoluut een onbetaalbare BONUS die jij krijgt bij aanschaf van een Starterkit.

Nu mijn eigen wellness bedrijf!

Na aanschaf van de Starterkit wist ik eigenlijk al gelijk dat ik hier meer mee wilde. Niet alleen de oliën voor mijzelf gebruiken, maar dit ook delen met mensen om mij heen.

Dat je hier bij Young Living voor beloond wordt is natuurlijk helemaal top! Als je een Business Babe wordt, krijg je namelijk een vergoeding over alle mensen die dankzij jou oliën (en andere essentials) aanschaffen.

Vanuit mijn blogs ken ik uiteraard affiliate vergoedingen (waarbij je een percentage krijgt van het besteedde bedrag, in ruil voor het verwijzen naar de shop) en dit leek er wel heel veel op.

Dus de stap om een Blooming Business Babe  te worden was na een maand gezet! Ik wil meer ouders helpen, vrouwen (en ook mannen) die hoogsensitief zijn en meer uit het leven willen halen. Ik wil moeders laten zien dat zij verantwoordelijk zijn voor een natuurlijke omgeving voor hun kinderen om in op te groeien. Ik wil andere inspireren, ondersteunen en verder helpen aan een natuurlijker leven.

Samen bouwen we aan een gezonde toekomst voor onze kinderen en voor elkaar!

* Mocht jij trouwens interesse hebben in het worden van een Business Babe?
Kijk dan even op de Business Babe pagina in het menu

Maak zelf laagdrempelig kennis met essentiële oliën door het volgen van een gratis (online) workshop!

BETERE PRIKKELVERWERKING BIJ KINDEREN – SAVE THE DATE

20 april ’21

Vanwege de maatregelen wordt deze workshop online gegeven

Gratis ONLINE Workshop: Betere Prikkelverwerking bij kinderen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Via onderstaand formulier kun je je opgeven voor de gratis online workshop (beperkt aantal plekken)

CONTACT

Stuur mij een bericht

Wil je meer weten over hoe jij een natuurlijk huishouden kunt runnen, of welke oliën jouw gezin kunnen ondersteunen? Of wil je graag in mijn Business Babe Team?
Laat dan hieronder een reactie achter

2 + 6 =